sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Un număr de 1.952 de băieţi şi 903 fete au absolvit unităţile de învăţământ de nivel postliceal ale MAI, avansarea în gradul profesional şi militar de agent de poliţie şi subofiţer realizându-se în cadrul unor festivităţi organizate vineri la sediul fiecărei şcoli de profil

Un număr de 1.952 de băieţi şi 903 fete au absolvit unităţile de învăţământ de nivel postliceal ale MAI, avansarea în gradul profesional şi militar de agent de poliţie şi subofiţer realizându-se în cadrul unor festivităţi organizate vineri, 29.11.2019, la sediul fiecărei şcoli de profil.

Este vorba de Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" - Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" - Cluj-Napoca, şcolile militare de subofiţeri de jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" - Drăgăşani şi "Petru Rareş" - Fălticeni, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu" - Oradea şi Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" - Boldeşti, informează MAI într-un comunicat.

 
Avansarea în gradul profesional şi militar de agent de poliţie şi subofiţer s-a realizat în cadrul unor festivităţi organizate la sediul fiecărei şcoli. Începând de săptămâna viitoare, absolvenţii se vor prezenta la unităţile teritoriale la care au fost repartizaţi, arată MAI.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a participat la ceremonialul organizat pentru absolvenţii Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina.

"Astăzi aţi depus jurământul de credinţă. Este o zi pe care trebuie să o ţineţi minte pentru că în această zi viaţa fiecăruia dintre voi este legată de viaţa cetăţenilor în slujba cărora veţi fi de azi înainte. Stimaţi părinţi, în calitatea mea de ministru al Afacerilor Interne, vă sunt recunoscător pentru că aţi crescut şi educat aceşti tineri minunaţi care, astăzi, au depus cu demnitate şi curaj jurământul de credinţă pentru patrie şi popor. Voi fi şi pentru ei şi pentru toate cadrele din Ministerul Afacerilor Interne un prieten, un manager şi uşa mea va fi deschisă pentru oricare dintre ei pentru că nu există succes fără succesori", a spus ministrul, potrivit comunicatului.

Totodată, el i-a asigurat, atât în nume personal, cât şi în numele conducerii ministerului, de întreaga deschidere şi disponibilitate pentru rezolvarea problemelor poliţiştilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu